صفحه اصلی > فعالیت های مرکز > طرح های تحقیقاتی 

 

طرح های پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی از بدو تاسیس تاکنون

ردیف

عنوان طرح

سال تصویب

مجری طرح

1

مطالعه اتصال کاتیونهای فلزی آرسنیک، کادمیوم، جیوه و سرب بهKaempferol و Genistein

93

دکتر حبیب اسلامی

2

بررسی مقاومت کلی فرم ها و انتروککهای جداسازی شده از تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان شهید محمدی بندرعباس

93

خانم ناهید مرادی

3

بررسی کیفیت شیمیایی آب های معدنی بطری شده موجود در سطح شهر بندرعباس

93

دکتر مهسا رحیم زاده

4

تعیین غلظت فلزات سنگین (سرب ، کادمیوم ، آرسنیک )  در برنج های مصرفی استان هرمزگان (ایرانی ، هندی و پاکستانی ) در سال 1393

93

خانم فاطمه مسافری

5

بررسی غلظت فلزات سنگین(سرب، کادمیوم ، نیکل ، کروم ) موجود در خاک و محصول کشاورزی پیازوجذب روزانه ناشی از آن در استان هرمزگان

93

آقای مهندس یداله فخری- آقای مهندس عزیزرحیمی زاده

6

بررسی اثر سیر وآویشن شیرازی روی غلظت هیستامین در سس تخمیری ماهی

93

آقای دکتر ابراهیم افتخار

7

پایش تجمع نیترات و فلزات سنگین ( As, Cd, Cr, Hg, Pb)   در گیاه گوجه فرنگی تولید شده در منطقه غرب استان هرمزگان

93

آقای دکتر جهانشاه صالح

8

ارزیابی ارزش غذایی، باقی مانده سموم  و فلزات سنگین در ارقام مختلف میوه انبه

94

دکترمهسا رحیم زاده

9

بررسی و تشخیص ترکیبات آبلیموهای عرضه شده در سطح شهر بندرعباس  به روش اسپکتروفتومتری و HPLC

94

فاطمه شاکری

10

بررسی خواص ضدسرطانی برخی گونه­های ماکروجلبک قهوه­ای موجود در آب­های خلیج­فارس

94

سعید تمدنی جهرمی، عبد العظیم نجاتی زاده 

11

تاثير اسانسهاي گياهي در کنترل پوسيدگي ميوه انبه ناشی از قارچ آسپرژيلوس نايجر(Aspergillus niger)

94

دکتر سمیه رستگار- دکتر صدیقه جواد پور

12

ارزیابی خطر غذایی فلزات روی، مس، سرب و کروم ناشی از مصرف برخی آبزیان پرمصرف در سواحل هرمزگان

94

مهندس عزیز رحیمی زاده

13

تعیین دقت شاخص توده بدنی با استفاده از نقاط برش استاندارد طلایی و اندازه گیری  ترکیبات بدن به روش Bioelectrical impedance method

94

دکتر علیرضا شهاب جهانلو

14

ارزیابی بین دریافت ریز مغذی های رژیم غذایی و کیفیت سمن در مردان

94

سید عبدالوهاب تقوی- فاطمه بازرگانی پور

15

بررسی غلظت برخی فلزات  سنگین (کادمیوم ، سرب، جیوه ، آرسنیک) در محصولات آرایشی

95

خانم دکتر صدیقه عابدینی- عزیمه خضری

16

بررسی ارزش غذایی برخی ماکروجلبک‌های بومی ایران

95

آقای دکتر یوسف زادی- خانم دکتر امیری

17

بررسی پلی‌مورفیسم ژن STAT3 وارتباط آن با سطح سرمی IL-22 و IL-17 در بیماران مبتلا به آسیب حاد کلیه بعد از جراحی قلب باز

95

دکتر مهسا رحیم زاده

18

بررسی پلی‏ مورفیسم‏های ژن FoxP3 و ارتباط آن با سطح سرمی اینترلوکین‏ 35 در بیماران مبتلابه آسیب حاد کلیه بعد از جراحی قلب باز

95

دکتر مهسا رحیم زاده

19

بررسی ارتباط سطوح سرمی ویتامین D, IL-10, IL-35 با شدت گرفتگی عروق کرونر در بیماران مبتلا به گرفتگی عروق کرونر قلب

95

دکتر مهسا رحیم زاده

20

تعیین شرایط بهینه برای اندازه گیری مقدار آنتی بیوتیک آموکسی سیلین باقیمانده در مرغ با روش استخراج

97

دکتر امید رحمانیان

21

کاربرد و بهینه سازی روش میکرو استخراج جهت اندازه گیری سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات در نوشابه های گازدار و دوغ های عرضه شده در سطح بندرعباس

97

دکتر امید رحمانیان

22

بررسی روند تغییرات غلظت و ارزیابی ریسک سرطانزایی و غیر سرطانزایی فلزات سنگین (سرب، آرسنیک، کادمیوم) در برندهای برنج های وارداتی شهر بندرعباس طی سالهای 97-93

97

دکتر غلامعلی جاودان

23

بررسی خصوصیات کیفی چای سیاه وارداتی به گمرک شهید رجایی و ارزیابی ریسک سلامتی آن

98

دکتر غلامعلی جاودان

24

بررسی سطوح فلزات سنگین و ارزیابی خطر آنها در آبزیان پر مصرف در خلیج فارس

98

دکتر محمود امیدی

25

اندازه گیری بار آلودگی سطحی دست کارگران عرضه کننده مستقیم نان در نانوایی و تاثیر آن بر آلودگی میکروبی نان در شهر بندرعباس

98

مهندس راضیه خراسانی

26

مرور نظام مند کارایی مواد فعالساز مختلف در تولید کربن فعال حاصل از پسماندهای کشاورزی-صنعتی

98

مهندس ضحی حیدری نژاد

27

کاربرد روش میکرواستخراج کمک شده با اولتراسوند جهت اندازه گیری سفپیم در نمونه های شیر

98

دکتر امید رحمانیان

28

بررسی تاثیر دما و زمان نگهداری و رطوبت بر میزان کپک، مخمر و آفلاتوکسین های B1، B2، G1، G2 قارچ آسپرژیلوس فلاووس در بادام وحشی.

98

دکتر محمود امیدی

29

درون پوشانی سینامالدهید و تانیک اسید در ذرات نانوالئوژلی و آزاد سازی این ترکیبات در شیر: بررسی ویژگی های ضد سرطانی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمایی

98

دکتر حمید رضا غفاری

30

ویژگی¬های تاثیرگذار بر طراحی نظام اطلاعات گیاهان دارویی از دیدگاه کاربران

98

دکتر معصومه لطیفی

31

بررسی غلظت فلوراید در آبهای آشامیدنی (آب لوله کشی، آب های بطری شده، آب های تصفیه شده در سطح شهر، آب های تصفیه شده در محل مصرف) شهر بندرعباس در سال 1399

99

دکتر یدلله فخری

32

بررسی غلظت هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه (PAHs) در بافت ماهیچه ماهی و میگو مصرفی در شهر بندرعباس درسال 1399

99

دکتر یدلله فخری

33

سنتز و شناسایی نانوکامپوزیت CuO دوپه شده با Zn2+ برای تخریب نوری موثر رنگهای آلی و افزایش فعالیت ضد باکتریایی آنها با نور مرئی برای تصفیه آب

99

مهندس مسعود معمار

34

بررسی باقیمانده سموم آفت کش در چای سیاه وارداتی استان هرمزگان

99

مهندس فاطمه پور رمضانی