صفحه اصلي > فعالیت های مرکز > طرح های تحقیقاتی 

 

عناوین طرح های تحقیقاتی مرکزتحقیقات سلامت مواد اولیه غذایی و آرایشی-بهداشتی

 

 

ردیف

عنوان طرح

سال تصویب

مجری طرح

1

مطالعه اتصال کاتیونهای فلزی آرسنیک، کادمیوم، جیوه و سرب بهKaempferol و Genistein

93

دکتر حبیب اسلامی

2

بررسی مقاومت کلی فرم ها و انتروککهای جداسازی شده از تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان شهید محمدی بندرعباس

93

خانم ناهید مرادی

3

بررسی کیفیت شیمیایی آب های معدنی بطری شده موجود در سطح شهر بندرعباس

93

دکتر مهسا رحیم زاده

4

مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی میکروبی و فلزات سنگین چای سیاه وارداتی از گمرکات استان هرمزگان از سال 1390 تا 1392

93

خانم فائزه علیزاده

5

تعیین غلظت فلزات سنگین (سرب ، کادمیوم ، آرسنیک )  در برنج های مصرفی استان هرمزگان (ایرانی ، هندی و پاکستانی ) در سال 1393

93

خانم فاطمه مسافری

6

بررسی غلظت فلزات سنگین(سرب، کادمیوم ، نیکل ، کروم ) موجود در خاک و محصول کشاورزی پیازوجذب روزانه ناشی از آن در استان هرمزگان

93

آقای مهندس یداله فخری- آقای مهندس عزیزرحیمی زاده

7

بررسی اثر سیر وآویشن شیرازی روی غلظت هیستامین در سس تخمیری ماهی

93

آقای دکتر ابراهیم افتخار

8

پایش تجمع نیترات و فلزات سنگین ( As, Cd, Cr, Hg, Pb)   در گیاه گوجه فرنگی تولید شده در منطقه غرب استان هرمزگان

93

آقای دکتر جهانشاه صالح

9

ارزیابی ارزش غذایی، باقی مانده سموم  و فلزات سنگین در ارقام مختلف میوه انبه

94

دکترمهسا رحیم زاده

10

بررسی و تشخیص ترکیبات آبلیموهای عرضه شده در سطح شهر بندرعباس  به روش اسپکتروفتومتری و HPLC

 

94

فاطمه شاکری

11

بررسی خواص ضدسرطانی برخی گونه­های ماکروجلبک قهوه­ای موجود در آب­های خلیج­فارس

94

سعید تمدنی جهرمی، عبد العظیم نجاتی زاده 

12

تاثير اسانسهاي گياهي در کنترل پوسيدگي ميوه انبه ناشی از قارچ آسپرژيلوس نايجر(Aspergillus niger)

94

دکتر سمیه رستگار- دکتر صدیقه جواد پور

13

ارزیابی خطر غذایی فلزات روی، مس، سرب و کروم ناشی از مصرف برخی آبزیان پرمصرف در سواحل هرمزگان

94

مهندس عزیز رحیمی زاده

14

تعیین دقت شاخص توده بدنی با استفاده از نقاط برش استاندارد طلایی و اندازه گیری  ترکیبات بدن به روش Bioelectrical impedance method

94

دکتر علیرضا شهاب جهانلو

15

بررسی غلظت برخی فلزات  سنگین (کادمیوم ، سرب، جیوه ، آرسنیک) در محصولات آرایشی

95

خانم دکتر صدیقه عابدینی- عزیمه خضری

16

بررسی ارزش غذایی برخی ماکروجلبک‌های بومی ایران

95

آقای دکتر یوسف زادی- خانم دکتر امیری