صفحه اصلي > همکاریهای مشترک 

 

 

 

تصویب اولین پروژه مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان در حوزه سلامت و امنیت غذایی مردم

در سالهای اخیر آلودگی میوه گوجه فرنگی با مقادیر بیش از حد نیترات و فلزات سنگین تبدیل به یکی از دغدغه های اصلی مسئولین و کارشناسان در زمینه تامین محصول سالم و امنیت غذایی مردم شده است. لذا تفاهم نامه ای سه جانبه میان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و مرکز تحقیقات سلامت مواد اولیه غذایی و آرایشی- بهداشتی استان امضا شد. این تفاهم نامه در قالب یک پروژه تحقیقاتی با عنوان "پایش تجمع نیترات و فلزات سنگین(Pb ،Hg ،Cr ،cd ،As ) در گوجه فرنگی تولید شده در منطقه غرب استان هرمزگان" از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی استان اجرا خواهد شد.