صفحه اصلي > معرفی مرکز 

در تعریف بانک جهانی و اجلاس جهانی غذا، دسترسی به غذای سالم عنصر اصلی امنیت غذایی است . بانک جهانی در سال 1996میلادی امنیت غذایی را به این شرح تعریف کرد" امنیت غذایی هنگامی وجود دارد که همه مردم هرزمان به غذای کافی ، سالم و مغذی، دسترسی فیزیکی و اقتصادی داشته باشند و غذای قابل دسترسی نیازهای یک رژیم تغذیه ای سازگار با ترجیجات آن ها را برای یک زندگی سالم و پرنشاط برآورده کند". لذا، تضمین امنیت مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی، از چالش های مهم و حیاتی در سلامت جامعه و یکی از محورهای اصلی توسعه و پرورش منابع انسانی کارامد محسوب می شود وپايبندي به دو مقوله ايمني و کيفيت غذا در شبکه تولید و توزیع مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی به عنوان یکی از دغدغه های اصلی جامعه، همواره مورد توجه متولیان امر سلامت و افکار عمومی بوده است. تجربه جهانی بیانگر این واقعیت است که لازمه حرکت به سمت ارتقای شاخص های امنیت و کیفیت مواد غذایی، بهره برداری از  مرجعیت علمی و فنی در نظام پایش کالاهای سلامت محوراست .  بنابراین وجود یک  نظام مراقبتی شفاف و ضابطه مند برای پایش سلامت مواد غذایی و بهداشتی و بهره برداری از اطلاعات حاصل از آن برای ایجاد بهترین روش ها برای حفظ ایمنی و کیفیت غذای سالم ،  یکی از ضروریات نظام بهداشتی جامعه ما می باشد. به همین منظور،  مرکز تحقیقات مواداولیه غذایی ، آرایشی- بهداشتی با هدف پاسخگویی به نیازهای اساسی پژوهشی در زمینه سلامت غذا  و مواد آرایشی – بهداشتی ، به همت اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و حمایت ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر محمد شکاری و معاونت محترم پژوهشی جناب آقای دکترعبدالعظیم  نجاتی زاده در سال 1392 فعالیت خود را با با جذب اعضای  هیئت علمی در رشته های تخصصی علوم صنایع غذایی ، داروشناسی ، بیوشیمی و میکروب شناسی شروع کرد و برآنست که با بهره برداری از  مرزهای جدید دانش در زمینه سلامت غذا و دارو بهره برده و به جذب اعضای هیئت علمی و پژوهشگران در عرصه سلامت مواد اولیه غذایی و آرایشی – بهداشتی بپردازد.